Reikalingi ingredientai:

1 vidutinio dydžio morka, supjaustyta plonais šiaudeliais

2-3 česnako skiltelės, sutrintos peilio plokštuma, bet paliktos nepjaustytomis

5 šaukštai rudojo cukraus

1 šaukštas balzamiko acto

2 šaukštai baltojo vynuogių arba obuolių acto (tinka ir maistinio atsto 9proc. Tirpalas)

4 šaukštai tamsaus sojos padažo (gali būti ir kiek mažiau)

Nubrauktas šaukštelis kukurūzų krakmolo (galima kiek daugiau)

Morkas apkepti trumpai, įdėti sugniuždyto česnako, pakepti dar minutėlę, supilti cukrų ir visus actus, pamaišyti kol cukrus ištirps. Tada maišant supilti minimaliame vandens kiekyje ištirpintą krakmolą.

Voila!

Ps česnaką geriau prieš tiekiant pašalinti