Baklažanus supjaustyti 2x2cm gabalėliais ir sudėti į duršlioką. Apibarstyti rupia druska (šiek tiek, ne per daug) ir palikti nusivarvėti. Paskui perplauti šaltu vandeniu ir nudžiovinti popieriniais rankšluosčiais. Paniravimui reikia sumaišyti 2 kiaušinio baltymus (sumaišytus, bet neplaktus iki putų) su 4 kupinais šaukštais krakmolo. Gautoje masėje apvolioti baklažanus. Kepti gilioje keptuvėje su daug aliejaus (geriau mažesnėje, bet svarbu kad aliejaus būtų pakankamai, kad apsemtų baklažano gabaliukus). Pasiteisina praktika kepti per kelis kartus, nesistengiant visko iškepti iš karto. Tricky part – sumetus gabalėlius bet kaip jie sulimpa tarpusavyje, kas gal nėra iki galo smagu, nors skoniui netrukdo. Bet geriau mesti po 1 gabalėlį ir stengtis kad jie nesuliptų. Tas svarbu tik tą momentą, kai jie paliečia karštą aliejų – baltymas iš karto sukietėja ir tampa nelipnus. Next tricky part – iškepti, bet ne perkepti. Realiai reikia apie minutės ar dviejų: greitai sumeti, spėji kiek pavartyti ir tada meti lauk. Ant popieriaus, kad nusivarvintų riebalus. Perkepti jie tampa košele traškiame apvalkale, nedakepę turi ne itin malonią daržovės konsistenciją. Tinkamai iškepti – labai minkšti ir malonaus skonio. Galima maišyti su kinišku ar tailandietišku padažu ar kitu padažu, nes be padažo jie kiek sausoki.